onsdag 27 oktober 2010

Snart dags för långa promenader igen

Ja, Nemo har ju fått dem hela tiden, med husse, men snaaaaart får även matte börja promenera igen. Har tagit av "pjäxan" idag och ska nu gå med klackskor i fyra veckor, från morgon till kväll. Kändes väldigt vingligt måste jag säga och kryckorna kommer nog användas flitigt de närmaste dagarna, om inte annat så för balansen.
Förra helgen var vi hemma hos Mormor. Hennes man mår inte så bra och vi var och hälsade på på hans nya boende. Nemo var också med, vi hade kollat att det var ok. Gissa om det var populärt!?! Alla tanter och farbröder lyste upp när vi gick genom korridoren och Nemo skötte sig exemplariskt. Vilken glädje och lyckliga de som får ha hund- och kattsällskap på "hemmet"!

Vi var även en sväng på "torget", lördagsnöjet i Jönköping. Där kom det fram en vilt främmande man och frågade om welshen var lika trevlig som han hade hört. Vi kunde ju bara prata gott om rasen och Nemo gjorde allt för att understryka det vi sa ;-) Det är väldigt kul att ha en så trevlig hund! De hade en äldre terrier och planerade för nästa hundköp, vi tipsade naturligtvis om Werinas.

Nästa vecka ska vi träffa sommarkompisarna igen och mot slutet av veckan ska Nemo iväg och "jobba"- vi får hoppas att damen ifråga släpper till. ;-)

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Vilken trevlig blogg! Vi är lyckliga ägare till Casper (Werinas Marvin), som är en av Nemos valpar. På din beskrivning och av de bilder jag sett på bloggen är Casper väldigt lik sin pappa!
    Annika/Bjärred

    SvaraRadera
  2. :-) Snart kommer HUMLAN på besök :-)

    SvaraRadera
  3. Hej Annika, vad kul med en Nemoättling! Hoppas han är lika trevlig som sin pappa. Sa just till Titti häromdagen att jag känner mig som "stolt farmor", lite fånigt men ganska kul ;-) Har ni någon sida så vi kan få se Casper?
    Och ja Ingela, snart är det dags. Vi får hoppas på god vilja från båda.

    SvaraRadera