måndag 26 april 2010

Elddop

I helgen har Nemo "testats" för fullt. Först var det släktkalas för Lilla M och hennes kusiner i lördags, på kvällen var Mormor hund- och barnvakt och Mormor är väldigt selektiv när det gäller hundar. För henne finns det bara två kategorier: Bra och Dåliga, de flesta tillhör kategorin Dåliga. Nemo charmade henne dock totalt och klassas alltså som Bra. Skönt!
På söndag förmiddag var det så dags för barnkalas för Lilla M med alla tjejer från dagis. Tio prinsessor i åldrarna 3-6 år stormade huset och allt man kan säga var att Nemo tog det med bättre ro än Mamman och Pappan. Han fick finna sig i att vara instängd bakom kompostgaller i gästrummet tills alla kommit in. En del av tjejerna var väldigt reserverade, en kort stund, men efter ett tag satt alla i gästrummet och klappade och pratade med Nemo, även de mest hundrädda! Tror vi skulle kunna ta bra betalt för att använda honom i terapi för att bota hundskräck! När leken var i full gång hittade vi Nemo i lugn och ro vilandes i dörröppningen, utanför kompostgallret!
Sammanfattningsvis klarade han och vi alla prövningar ganska hyfsat så på eftermiddagen beslutade vi tillsammans med Nemos ägare att prövotiden var över och Nemo kommer att stanna hos oss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar