torsdag 22 april 2010

Sömntuta!


Vad är det för hund vi har träffat på? En riktig sömntuta är det! Och allvarligt talat, ska hundar verkligen ligga så här när de sover? ;-)

3 kommentarer:

  1. Hej! Min tik Humlan är parad med Nemo valpar väntas vecka 21. Jag tro att NI pratade med mig i BOHUS var det söndagen ni var där???Ni träffae min fjäskiga Myran som satt och ville pussa er och bli klappad.Är jag rätt ute? Hittade er på Werinas gästbok mina hundar är också från WERINAS och är foderhundar hos mig.. Mina hundar har en nogg sida..www.nogg.se/HUMLANOCHMYRAN. Jag finns annars på facebook mest nu ..ingelakjellberg@telia.com om ni vill maila..Kram Ingela Humlan och Myran

    SvaraRadera
  2. Vad kul! Visst stämmer det- och det var ju tack vare Bohus vi snöade in på just Welsh och därför hittade Nemo! Tacka Myran från oss!
    Jag har precis gått med i Werinas facebookgrupp så vi ses där också.
    Cinna

    SvaraRadera
  3. Ni har tur som fick Nemo..Vilken trevlig hund..Han bodde här i två nätter i hopp om att vi skulle få se en parning..Jag blev förälskad och hade jag bara haft en hund så vet i katten om jag inte provt attplocka hem honom..Genom trevlig hane tycker jag..Lycka till ses på facbook :-)

    SvaraRadera