lördag 29 maj 2010

Cool kille och minisemester


I onsdags hade Lilla M dagistemaavslutning. Massor av människor hade picnic i gröngräset framför scenen, solen sken och barnen sjöng och mitt i vimlet låg Nemo och njöt av livet! Han kan verkligen konsten att koppla av!
Senare på kvällen åkte Mamman, Lilla M och Nemo ut till sommarhuset- mycket spännande lukter blev det. Det tog en evighet att ta sig från färjan för varenda liten fläck skulle undersökas noga och sedan kissas på. På torsdagsmorgonen var vi först på café för att äta frukost och sedan fiskade vi krabbor. Nemo var inte helt nöjd med att ligga still på en klippa, särskilt inte som det gick förbi en del hundar ovanför avsatsen. Mamman tyckte överhuvudtaget att det var väldigt irriterande med alla lösa, olydiga, hundar. Om man inte har hundraprocentig koll på att ens hund lyder så ska man inte ha den lös bland folk!!
Nemos Hot Spots är klart bättre och han har accepterat att bli insmord två gånger/dag.
En liten ovana har smugit sig in i vårt förhållande; så fort någon gör minsta rörelse eller antydan till att vakna på morgonen tar Nemo det som ett klartecken att väcka matte. Han hoppar upp med framtassarna och buffar på mig tills jag vaknar....... Helt ok kl 7 en vardag, inte lika kul kl 0630 en ledig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar